Tweede serie: Online informatiebijeenkomst en vragenuur Circular Plastics NL 2023

2 minuten

Na het succes van de eerste serie organiseert Circular Plastics NL (CPNL) een tweede serie met twee online Engelstalige informatiebijeenkomsten op 29 augustus en 4 september.   

Het groeifondsprogramma CPNL draagt bij aan het doel om in 2030 in Nederland vijftig procent van alle plastics te recyclen en in 2050 een volledig circulaire plastics keten te realiseren. Het CPNL-programma is gestart in 2023, loopt acht jaar en heeft acht programmalijnen die zich richten op knelpunten om de kringlopen voor bestaande plastics te sluiten, de Nederlandse economie duurzame groeikansen te bieden en met subsidies de transitie te versnellen. 

Informatie over de CPNL-programmalijnen 

Tijdens deze online informatiebijeenkomst zal CPNL-programmadirecteur Marc Spekreijse samen met de programmamanagers een update geven over de opbouw van het programma, de programmalijnen en de open calls. Het is bedoeld voor iedereen die meer informatie wil over deelname aan het CPNL-programma en de open calls later dit jaar.  Bent u nu al geïnteresseerd? U kunt zich alvast voorbereiden door de veel gestelde vragen op onze website door te nemen.  

Registreren 

U kunt zich hier aanmelden voor deze online bijeenkomsten. Om iedereen een kans te geven organiseert CPNL deze bijeenkomst twee keer.  

We verzoeken u een keuze te maken tussen:

Dinsdag 29 augustus 14:00 uur 

Maandag 4 september 15:00 uur

Na aanmelding ontvangt u per email een link om deel te nemen via Teams. Bij vragen kunt u contact opnemen via info@circularplasticsnl.org

 

Over CPNL 

Circular Plastics NL (CPNL) is een initiatief binnen het Nationaal Groeifonds. Het doel is om plastics volledig circulair te maken en met subsidies de transitie te versnellen. Het programma loopt acht jaar en heeft acht programmalijnen. Elke programmalijn is gericht op knelpunten in verschillende waardeketens om de kringlopen voor bestaande kunststoffen te sluiten. 

Over Groeifonds 

Via het Nationaal Groeifonds (NGF) investeert de overheid in de periode van 2021 tot 2025 twintig miljard euro in projecten die economische groei op lange termijn waarborgen. Het Nationaal Groeifonds investeert onder andere in onderzoeks-, ontwikkelings- en innovatieprojecten.

Deel dit artikel: