Innovatiemissie China: circulaire plastics

2 minuten

Graag delen we de aankondiging van een bijzondere innovatiemissie naar China, gericht op het verkennen van kennis en samenwerkingsmogelijkheden met Chinese partners op het gebied van circulaire plastics. Dit initiatief biedt een unieke gelegenheid om expertise te delen, in contact te komen met vooraanstaande spelers in China en de mogelijkheden voor samenwerking te verkennen.

De missie vindt plaats van 9 tot en met 13 september 2024, met boeiende activiteiten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Een hoogtepunt van het programma is de focus op biobased materialen, plastics recycling en CCU, waarbij er dieper ingegaan wordt op innovatieve benaderingen en kansen in China.

De organisatie van deze missie wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, ChemistryNL en het Innovatie Attaché Netwerk China.

Belangrijke details:

  • Datum: 9 tot en met 13 september 2024 (reistijd van en naar China niet meegerekend)
  • Deelnamekosten: € 250 per persoon, exclusief btw
  • Aanmelddeadline: 15 juni

De missie is gericht op bedrijven, kennisinstellingen en clusterorganisaties die streven naar nieuwe kennisgedreven partnerschappen in China. Let op: vanwege het kleinschalige karakter van de missie kunnen er maximaal 2 professionals per organisatie deelnemen, met een totaal aantal deelnemers van ongeveer 20 personen.

Als u geïnteresseerd bent in deelname, meldt u zich dan vóór 15 juni aan via het online registratieformulier: https://www.rvo.nl/evenementen/innovatiemissie-china-groene-chemie-en-circulaire-plastics

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tong Jiang (tong.jiang@rvo.nl) of Wielande Li (wielande.li@minbuza.nl) voor vragen over de inhoud en ontwikkelingen in China. Voor organisatorische zaken kunt het team Innovatiemissies bereiken via innovatiemissies@rvo.nl.

Deel dit artikel: