Rethink Awards Kunststoffenbeurs 2023

Brabanthallen Den Bosch
09.00 - 17:00

Om samen met andere ondernemers te laten zien dat producten van rubber en kunststof van grote waarde zijn voor onze maatschappij en ons ecosysteem en ook uitstekend passen binnen de circulaire economie organiseren de NRK en Plastics Europe de Rethink Awards tijdens de Kunststoffenbeurs 2023 in Den Bosch. Leden van de NRK en Plastics Europe die innoveren op het gebied van duurzaamheid en bijdragen aan de circulaire economie en de veiligheid en het comfort van gebruikers kunnen meedoen. Zoals met de inzet van recyclaat, de toepassing van biobased kunststof, het leveren van hernieuwbare grondstoffen, producten die herhaaldelijk kunnen worden gebruikt of juist heel goed gerecycled of gerepareerd kunnen worden.

Een vakjury bestaande uit onder andere CPNL directeur Marc Spekreijse zal alle inzendingen in behandeling nemen en de genomineerden bepalen. De genomineerde bedrijven worden uitgenodigd voor de feestelijke uitreiking van de prijzen op woensdag 20 september 2023 tijdens de Kunststoffenbeurs in Den Bosch. Tijdens de beurs kan het publiek stemmen op de nominaties, waarmee bekend wordt wie de winnaar van de Publieksprijs is. Er zijn dus in totaal vier prijzen te verdelen! In totaal dingen negen genomineerde bedrijven mee naar de prijzen in drie categorieën.

Wie kan meedoen?

Leden van de NRK en Plastics Europe die innoveren op het gebied van duurzaamheid en bijdragen aan de circulaire economie en de veiligheid en het comfort van gebruikers. Zoals met de inzet van recyclaat, de toepassing van biobased kunststof, het leveren van hernieuwbare grondstoffen, producten die herhaaldelijk kunnen worden gebruikt of juist heel goed gerecycled of gerepareerd kunnen worden.

Hoe doet u mee?

Vul via www.rethinkplastics.nl het aanmeldingsformulier in.

Over Rethink

Rethink is een gezamenlijk initiatief van de kunststofproducerende en -verwerkende industrie in Nederland. Daar behoren ook de rubber- en composietindustrie, de producenten en de kunststofrecyclers toe. Het doel is om als innovatieve branche continu te werken aan de verduurzaming, veiligheid en kwaliteit van de activiteiten en producten.

Deel dit artikel: