Future of Polyolefins 2024

Antwerpen

Polyolefinen, waaronder polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP), spelen een onmisbare rol in ons dagelijks leven en vormen de ruggengraat van talloze industrieën. Van verpakkingsmaterialen tot auto-onderdelen, bouwmaterialen tot gezondheidstoepassingen, polyolefinen zijn essentieel voor onze moderne wereld. Het werken aan knelpunten voor het circulair krijgen van deze keten is een van de doelstellingen van het CPNL programma. De (inter)nationale industrie is hierbij nodig.

Tijdens het 10e Future of Polyolefins 2024-conferentie van ACI vindt op 17 en 18 januari 2024 in Antwerpen, België worden industrieleiders, onderzoekers, vernieuwers en belanghebbenden van over de hele wereld samengebracht, Met als doel de ontwikkelingen, uitdagingen en kansen van de polyolefinenindustrie te verkennen.

De agenda omvat presentaties die ingaan op uitdagingen en kansen op het gebied van chemisch en mechanisch recyclen, innovatieve productiemethoden om duurzaamheid te verbeteren en tegelijkertijd de veelzijdigheid van eindproducten te behouden, updates over PPWR en inzichten in ontwerpen voor recyclebaarheid (D4R). De deelname van de CPNL zal het evenement verder verrijken door bij te dragen aan de algehele dialoog over de circulariteit van polyolefinen.

Kijk voor meer informatie en het programma hier: https://www.wplgroup.com/aci/event/polyolefins-conference/

 

Deel dit artikel: