Masterclass Circulaire Plastics bij Deltalinqs

Deltalinqs, Waalhaven, Rotterdam
9:30 uur - 11:00

Webinar Subsidies en regelgeving

In een reeks van drie bijeenkomsten specifiek gericht op de versnelling van circulaire plastics, organiseert Deltalinqs op woensdag 22 november van 9.30 tot 11.30 uur een webinar over de subsidiemogelijkheden en wet- en regelgeving.

Tijdens deze bijeenkomst heeft collega Mark Demuynck een toelichting gegeven op het CPNL programma en is door  Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een overzicht gegeven van subsidieopenstellingen die relevant zijn voor de circulaire economie, met de focus op circulaire plastics. Ook zal Invest-NL heeft de stand van zaken op gebied van wet- en regelgeving binnen circulaire kunststoffenindustrie toegelicht.

Klik hier voor de presentatie van Mark Demuynck

De volgende bijeenkomst op 6 december is een fysieke masterclass circulaire plastics bij Deltalinqs in de Waalhaven in Rotterdam. Bij deze bijeenkomst zal CPNL ook aanwezig zijn.

Aanmelden kan via de website van Deltalinqs:

Masterclass woensdag 6 december van 14:00 tot 16:00 uur in Rotterdam: https://www.deltalinqs.nl/dcp-mc-circulaire-plastics231206

Werkbezoek Pryme Cleantech dinsdag 12 december van 14:00 – 16:00 uur in Botlek Rotterdam: https://www.deltalinqs.nl/dcp-pryme

Deel dit artikel: